אחר

לפני / אחרי: מטבח שמשתרע על פני המאות (1930-2016)

לפני / אחרי: מטבח שמשתרע על פני המאות (1930-2016)


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

ב- Essonne, בעלי המאושר של בית בן 100 מ"ר המתוארך מראשית המאה העשרים מבקש לשפץ את המטבח, שזה הזמן! המשימה של האדריכל היא לחדש את החלל הזה: יותר אור, יותר אחסון, יותר מקום לבישול אך גם ומעל הכל תפאורה יותר מהמאה ה -21! האם אתה מוכן לטיול הלוך ושוב בשנות השלושים? ממוקם ב- Essonne 30 דקות מפריס, בית 100 מ"ר זה משנות השלושים כולל מטבח מחולק בן 9 מ"ר, הנפתח אל הגן דרך חלון גדול ודלת גישה לחוץ. הרצפה מכוסה בפסיפס תקופתי, הפופולרי מאוד כיום בזכות קסמו הבציר. אבל כל השאר, מפסיפס הקיר ועד אגן הקרמיקה הכפול, הוא מאוד מיועד וצריך לעדכן אותו לחלוטין כדי להתאים לטעם של היום. האדריכל מציע לבנות גשר בין המטבח של שנות השלושים לקודים האסתטיים הנוכחיים. המטרה? מטבח עכשווי מאוד עם קסם וינטאג ', בהיר ומעשי יותר, בגבול התקציב של 10,000 יורו: "גו דוק! בחזרה לעתיד!".

מטבח משנות השלושים

המטבח המקורי הוא מהתקופה: הרהיטים, הרצפה, הציוד, הכל משנות השלושים של המאה העשרים. המרווח מספיק עם 9 מ"ר שלו, המטבח נהנה גם מהאור הנובע מחלון ו חלון צרפתי המשקיף על הגן. עם זאת, מסגרות הזכוכית האטומה מסננות את האור והמטבח נשאר כהה למדי. דלת החדר השנייה נפתחת למסדרון. הרהיטים מצטמצמים למינימום הערך והמטבח זקוק לאחסון אחסון. מבחינת קישוט, פסיפס הרצפה - שהפך לאופנתי בימינו - נשבע באריחי קיר: שני דפוסים שונים המעמיסים על עומס על חדר, חשוף ככל שיהיה.

לפני: המטבח בן 9 מ"ר מציע פוטנציאל שיפוץ בתנאי שבוחנים את מבנה החלל וחלוקו. האדריכל מתכנן לפתוח את המחיצה במסדרון המפיץ את חדר האוכל, וכן את הגינוי של החלון הצרפתי בגינה, כדי לספק זרימה טובה יותר ולהגדיל את השטח שמיש.

בצע אופטימיזציה של שטח האחסון

אחת ההחלטות הראשונות של האדריכל הייתה הסרת החלון הצרפתי המשקיף על הגן כדי לחסוך מקום לתכנית העבודה ולאחסון. הקיר האחורי מכיל כעת שלושה ארונות תלויים, שאחד מהם זווית למיטוב שטח האחסון. במקום הותקנו גם ארונות נמוכים, המרחיבים גם הם את משטח העבודה. כעת יש מקום לאחסן את מכונת הקפה, הטוסטר וקערות הפירות והירקות האחרים. בנוסף, הותקנו ארונות לאורך קירות הצד של המטבח וכן ציוד חדש כמו מקרר גדול, תנור ומכסה המנוע שלו, ומדיח כלים.

אחרי: המטבח מאובזר כעת והחלל האופטימלי יכול להכיל ארונות רבים.

מטבח תעשייתי

למודרניזציה של המטבח, חלון הגינה הפך לחלון בית מלאכה, סוג זה של פתיחה שנמצא לעתים קרובות בלופטים תעשייתיים. מעכשיו הפתח כבר לא מסתכל על הגן אלא על אזור טרקלין שנוצר באותו זמן. המטבח נהנה כעת מהבהירות של הסלון, אך גם ובעיקר מהתאורה של תאורת התקרה החדשה. על מנת לחזק את סגנון המטבח התעשייתי הזה, הרהיטים נבחרו בצבע אלומיניום אפור אנתרציט ומוברש. העץ הבהיר של משטח העבודה נותן אפקט גס שמשתלב בצורה מושלמת בשלמותו ומרכך אותו. לבסוף, עדיין ברוח לופט לופט תעשייתי, אחת מחיצות המטבח נקרעה במטרה לפתוח את החלל לחדר האוכל ולהקל על התקשורת בין שני החדרים.

אחרי: המטבח התעשייתי פתוח בסוף לאזור הטרקלין החדש ולחדר האוכל. עכשיו אור מסתובב בכל החדרים!

מטבח וינטאג '

על מנת לשמור על זיכרון המטבח המקורי, האדריכל שמר על פסיפס התקופה. רעיון יפה המעניק אופי למטבח התעשייתי הזה. עם זאת, אריחי הקיר כבר לא קיימים. כעת, הקיר השמאלי לבן, ומאפשר לך לשקף את בהירות החדר. לעומת זאת, הקיר הימני והקיר האחורי נצבעו בכחול מלכותי מלא. צבע רך ומקורי במטבח, אך מעל לכל, הנהון נחמד לפסיפס של מטבח וינטאג '!

אחרי: בין מודרניות למראה רטרו, מטבח תעשייתי וינטג 'זה הוא פנינה מלאה קסם ואישיות.

למידע נוסף: אדריכל: פטי מרטינט אדריכל D.E.H.M.O.N.P Société PMV סדנת אדריכלות www.pmv.archi צלם: ג'ואנה זיילינסקה עבודות: בית גידול בפוקוס



הערות:

  1. Pendaran

    איזו מחשבה מטורפת?

  2. Brunon

    אני מסכים, ביטוי שימושי

  3. Momuro

    כתוב היטב.

  4. Suthclif

    It's good when so!



לרשום הודעה