אחר

לפני / אחרי: בנה יחידת הורים בעליית הגג

לפני / אחרי: בנה יחידת הורים בעליית הגג



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

ליצור סוויטת הורים מתחת לגג? חלום שהתאפשר בעליית הגג המקורית הזו הבלתי נגישה! החלל הבלתי מנוצל בעליית הגג זכה למתיחת פנים נחמדה תחת שרביט הקסמים של Notes מאת Styles Enterprise. לא פחות מ -50 מ"ר מודגש ליצירת פקעת אינטימית ומוגבהת בבית. הישג גדול ... וכמה השראה להשיג מטר מרובע יקר בבית. קרא במקום זאת! משטח: 50 מ"ר סוכנות: תווי סגנון מחקר: חודשיים תקציב: 50,000 יורו משך העבודות: 4 חודשים

לפני: מטר מרובע אבוד בעליית גג שלא הייתה בשימוש

כדי לבנות את חבילת ההורים היפה הזו מתחת לגג, האדריכלים של סטיילס Enterprise Notes הלכו הרחק משם. במקור: גג נטוש, לא מנוצל, בלתי נגיש ולא פחות מ- 50 מ"ר שאבד מתחת לגגות ... גג לתושבי העיר הזקוקים למטר רבוע! כדי לתקן את חוסר השטח, בעלי הבית הזה העלו את הרעיון ליצור סוויטת הורים בעליית הגג. הם הפקידו את האתר על Notes de Styles. הכל נשאר לעשות. התמונות מקדימה מראות לנו כיצד האדריכלים הראו יכולת הקרנה טובה להפוך את עליית הגג המאובקת הישנה לקן נעים מתחת לגגות. הטיפול בגג היה צעד חשוב בעבודה. ברגע שהתקבלו אישורים, חיזק המסגרת והחלל נפתח לשמיים עם התקנת חלונות גג חדשים (Velux®). תשכח מעליית הגג הזקוקה לאור! לנצל זאת רווח טבעי טבעי , היה צורך כמובן להנגיש את הרצפה החדשה. לשם כך, אדריכלי Notes de Styles התקינו הופר מעל המדרגות שירדו למרתף. גרם המדרגות של אשור המוצק נועד לפי מידות בגובה המדרגה המופחת כדי לקדם מדרון עדין. נותר לחבר את עליית הגג לרשת לפני שהושיב את סוויטת ההורים החדשה מתחת לגגות ...

לפני: אסם שאינו בשימוש ולא פחות מ- 50 מ"ר שטח אבוד!

סוויטת הורים 3 ב 1 מתחת לגג

אנו כמעט ולא מעזים להאמין שאנחנו כאן באסם הישן והלא בשימוש מכיוון שאי אפשר להכיר. לאחר מעבר האדריכלים, שלושה חללים נפרדים שאליהם הצטרף הקישוט מווסתים את המשטח המשוחזר תחת גגות הבית. ההנאה שיש לפינה משלך מוכפלת על ידי שלוש! מצד אחד חדר השינה, שטוף אור. הוא בולט בקווים הנקיים שלו ובאווירת הגולם המחוזקת על ידי חללי עליית הגג. בני הזוג נהנים גם מתכונת המים שלהם ומגלים מחדש (סוף סוף!) מההגדרה של המילה "פרטיות". הצומת בין פינת השינה לחדר האמבטיה מתבצע דרך חלל המשרדים שתוחם על ידי גג הזכוכית של האמן היפהפה שמוסיף חביתן לסוויטת ההורים מבלי לטשטש או לכווץ אותו. בצד האמבטיה החלל מחולק לשני חלקים. בעיקרון, אזור המקלחת (140X90 ס"מ) שמסתתר מאחורי מחיצה קטנה מוסתר מבחינה שקולה. בצד השני של הקיר, יחידת יהירות ו אחסון מותאם אישית מונחים סובלימציה על ידי אריחי הבטון והחופה. אנו יכולים לראות בבירור דרך ההכרה הזו כיצד המחיצות החלקיות מאפשרות לכרכים לתקשר זה עם זה. התנועה נזילה, הן עבור תושבי הבית, אלא גם עבור האור המשגשג בכל פינה בסוויטת ההורים. אינטימיות וחלל מתקיימים זה בזה בהרמוניה ... לבעליה המאושרים של החדר הזה יש מספיק זמן לטעום מהתחושה הטעימה של חוסר המשקל שמציעים החללים המרוהטים (ובכן) מתחת למזכרת.

אחרי: שלושה חללים נפרדים ומפוזרים היטב (חדר שינה, משרד, חדר אמבטיה).

יותר נוחות וחיסכון במקום עבור יחידת ההורים בעליית הגג

בתקופה בה מתגוררים תושבי העיר יותר ויותר צפופים, יצירת סוויטת הורים על הגגות יש את כל הרעיון הטוב לשפר את הנוחות ואת מרחב המחיה שלה. שיפוץ אנרגיה מחייב, הותקן בידוד BBC בעובי 30 ס"מ כדי לשמר את פקעת ההורים. אותה מאבק לחיזוק הבידוד התרמי בין קומת הקרקע לסוויטת ההורים בהתהוות. כאן, הרצפה מישרה ומבודדת ביריעות הפקק ולוחות OSB. בזכות הצמד המזעזע הזה, יחידת ההורים בעליית הגג זוכה לנוחות תרמית, אקוסטית ואנרגטית. השקעה שפיצתה במע"מ מופחת ל -5.5% ואשראי מס של 30% לבעלי הבית ... כמובן שכאשר אנו משתמשים בחלל הגג, המשחק מורכב בידיעה כיצד לנצל כל פינה עבור ליצור אחסון. כאן, חללי הגג מסתירים הרבה אחסון מאחורי דלתות הזזה. בצד חדר השינה, גומחות קטנות שנחפרו אל הקיר שומרים על ספרים ליד מיטות. בצד המשרד, חתכנו גם פינות בסנטימטר השטח הקטן ביותר של השטח לאחסון טריז מעל המדרגות. על ידי ניצול פוטנציאל הפיתוח שנמצא מתחת לגגות, הבית צבר בשטח פנים, נוחות ... ושווי נדל"ן. דוגמא נהדרת לטרנספורמציה לעליית הגג הזו שהיא כבר לא אחת!

למרות גג הזכוכית, שמירת פרטיות המקלחת והשירותים.